Swecraft

Det svenska nätverket.

Scrolla ner!

Guider

Auktionsguide

På Swecraft låter vi er spelare handla mellan varandra genom auktioner. Auktioner sköts på Swecraft genom vad vi kallar för auktionshuset, vilket blir som en shop i kommandoform mellan spelare. På auktioner i auktionshuset kan man inte buda, utan man köper till det pris som föremålet är listat för.
Det går bara att komma in i det virtuella auktionshuset, det vill säga den kommandobaserade shopen, när man befinner sig i det fysiska auktionshuset på servern. För att komma dit skriver man /warp ah.
Väl i auktionshuset kan man skriva /ah för att öppna auktionshusmenyn. Här listas vilka saker som just nu är till salu, och genom att klicka på ett av dessa föremål (och sedan klicka på den gröna godkänn köp-rutan) så kan du köpa det. Alla föremål som säljs i auktionshuset säljs så klart för virtuella spelpengar.
För att lägga ut en egen auktion i auktionshuset håller man så många av det man vill sälja i handen och skriver /ah sell (pris). För att avbryta något du redan lagt ut, skriv /ah, klicka på diamanten i det nedre högra hörnet och klicka på det föremål du vill sluta sälja.

Lycka till med försäljningen och fråga någon i staff om du har några frågor!
Skrivet av lunkebo. Sidan uppdaterades senast 2016-09-01 klockan 21:59.
Tillbaka till guiderna