Swecraft

Det svenska nätverket.

Scrolla ner!

Guider

Tokens-guide

På Swecraft säljs vissa mer exklusiva föremål och funktioner för något vi har valt att kalla Tokens. En Token kan beskrivas som en krona, fast i en annan mer exklusiv valuta.

Del 1: Hur får jag tokens?
Tokens är inte helt lätta att få tag på, just eftersom dessa används för att köpa så exklusiva saker, men de går att få tag på på tre olika sätt:
1. Köpa för spelpengar
2. Köpa för sten (smooth stone, id 1)
3. Vinna i exempelvis event

För att köpa tokens för spelpengar och/eller sten skriver du /tokens. Högst upp i menyn som öppnas visas då olika guldblock samt en guldtacka. Varje guldblock visar ett sätt att köpa tokens på, och genom att hålla musen över guldtackan kan du se hur mycket pengar du har. Håll musen över guldblocken för att se en beskrivning av just det sättet att köpa tokens på, och klicka för att genomföra köpet. En token kostar 1000 spelpengar alternativt 2000 sten. Om du vill köpa tokens för sten måste all sten vara i ditt inventory. 2000 sten innebär 31 stacks och 16 sten.

Ett annat sätt att få tokens på är att vinna tokens, men detta är väldigt ovanligt. I vissa event är vinsten tokens, men långt ifrån i alla events. Att vinna en token innebär alltså att man haft mängder med tur, och det är i regel bättre att satsa på att spara pengar för att sedan köpa tokens.

Del 2: Använda tokens
För att använda tokens använder du samma kommando som för att köpa tokens: /tokens. Köpen du kan göra med tokens är uppdelade i fem olika kategorier som visas i form av olika items i menyn inuti en ram. Håll musen över ett item för att visa vilken kategori och klicka på en kategori för att visa föremålen i just denna kategori. Håll sedan musen över föremålen som visas för en kort beskrivning samt priset på varje föremål. Klicka för att köpa.

Del 3: Sälja tokens
Vi vill att det ska löna sig att använda tokens, och därför får man bara hälften så mycket pengar tillbaka när man säljer tokens som det kostar att köpa tokens. För att kunna sälja tokens måste man ha minst två stycken, har man endast en går det inte att sälja. För att sälja tokens gör man på samma sätt som när man köper tokens, men man använder i stället järnblocken längst ner i tokens-menyn (/tokens).

Hoppas att denna guide gett dig ökad förståelse för Tokens-systemet på Swecraft. Har du några övriga frågor är det bara att prata med någon i staff!
Skrivet av lunkebo. Sidan uppdaterades senast 2016-07-11 klockan 19:01.
Tillbaka till guiderna